Daniella kälvelid

Certifierad bröllopskoordinator

Erfarenhet av eventbranchen och har sedan barnsben älskat planering inför olika event men favoriten är helt klart bröllop

Jag är en 32 årig tjej från Töreboda som flyttat runt en hel del under många år för att nu ha landat hemma i Skaraborg igen. Ni hittar mig i Skövde, där jag utgår ifrån, men jag reser gärna dit ni befinner er för att koordinera bröllop och event!

Jag har sedan barnsben älskat att planera inför olika typer av festligheter och event och jag började min karriär inom eventbranschen redan efter gymnasiet. Sedan dess har det varit uppehåll med studier, resor, volontärarbete och utbildning/arbete inom ledarskap, logistik och inköp. Efter det att jag planerade inför mitt eget bröllop 2019 bestämde jag mig för att det helt klart var dags att börja arbeta inom eventbranschen igen, det är ju det jag verkligen brinner för! Jag älskar att anordna fester och att arrangera bröllop är en stark favorit. När jag inte planerar bröllop jobbar jag som inköpare.

Under 2021 utbildade jag mig till bröllopskoordinator genom Great Weddings Academy och kan nu titulera mig senior bröllopskoordinator. Jag har sedan starten av utbildningen fått möjligheten att hjälpa flertalet brudpar på resan mot deras stora dag vilket är så fantastiskt roligt och ärofyllt!

Jag drömmer om att i framtiden äga en vacker lada, ett orangeri eller kanske en gård där jag kan erbjuda brudpar ett helhetskoncept samt hålla andra typer av event och konferenser. Mina vänner skulle nog beskriva mig som kreativ, omtänksam, driven och väldigt lösningsorienterad. Bland det bästa jag vet är att få hjälpa andra att uppfylla sina mål och drömmar, det är för mig så tillfredsställande! Att se brudpar överträffa sina förväntningar på en av livets största dagar är obeskrivligt, jag fullkomligt älskar att få följa mina brudpar och hjälpa dem att planera deras stora dag.


Klickar vi?

Det är viktigt för mig att ni känner att vi klickar, kontakta mig för en kostnadsfri första kontakt så tar vi det därifrån. 

Ni kan också fylla i formuläret på startsidan så kontaktar jag er.