Hur kan jag hjälpa er att skapa ert drömbröllop?

Bröllopspaket

Nedan finner ni fyra olika bröllopspaket som jag erbjuder.
Hittar ni inte något som passar er så skräddarsyr vi något tillsammans. Ett inledande första samtal är alltid kostnadsfritt. 
Prislista finner ni längst ner på sidan.

Paket 1
UPPSTARTEN
Detta paket är perfekt för er som inte riktigt vet var ni ska börja med er bröllopsplanering

Jag hjälper er med att få igång planeringen och ger er verktygen att skapa ert drömbröllop själva.

Under en konsultation ses vi fysiskt eller via länk. Under ca två timmar går vi igenom, steg för steg, hur ni planerar ert drömbröllop. Ni får alla verktyg och material av mig som ni behöver i form av checklistor, prioriteringslista, budgetmall, mina tips, toastmasterguide, personlig moodboard och förslag på leverantörer som passar just er. Ni kan ställa alla frågor ni vill och behöver dessutom inte anteckna något under konsultationen, allt levereras till er efter mötet och materialet skräddarsys just efter era önskemål.

Detta paket kombineras ofta med paketet “Bröllopsveckan”.

Önskar ni få mer hjälp och rådgivning senare i planeringen är ni välkomna att boka in fler konsultationer. Ni får givetvis rabatterat pris på efterföljande konsultationer om ni redan köpt uppstartspaketet.

Paket 2
RÅDGIVNING längs VÄGEN
Detta paket är perfekt för er som redan kommit en bit in i planeringen men behöver ha hjälp längs vägen

Detta möte kan se väldigt olika ut beroende på vad ni behöver hjälp med och ni får välja helt vad ni vill använda konsultationen på två timmar till. Har ni kört fast och behöver bolla lite för att komma på rätt spår igen? Vill ni ha hjälp med leverantörsförslag, checklistor, budget, bröllopskoncept eller körschema? Har ni en lokal men vet inte alls hur ni ska få till dekorationen? Vill ni ha tips för att festen ska bli lyckad och tips till toastmaster/madame?

Jag hjälper er! Jag kan hjälpa till med det mesta och har erfarenhet av många typer av bröllop och event, stora som små, lyx som budget. 

Paket 3
BRÖLLOPSVECKAN

Detta paket är perfekt för er som har planerat er stora dag själva men vill kunna släppa ansvaret och bara kunna njuta av själva bröllopsdagen

Att boka upp en erfaren koordinator under själva bröllopsdagen är något som många brudpar i efterhand verkligen ångrar att de inte gjorde. Har du tänkt ge din mamma i uppgift att ta emot tårtleverantören, floristen och cateringfirman på morgonen? Kommer hon då hinna göra sig iordning i lugn och ro på er bröllopsdag? Har ni bett era fantastiska vänner att dekorera i lokalen och placera ut skyltar mm, men är ni säkra på att de gör det på det sätt ni tänkt? Vad händer om det är något som strular och ni behöver ta ett videosamtal mitt i er porträttfotografering? Det är mycket som ska klaffa och vara på plats en dag som denna! 

Jag kommer in två veckor innan bröllopet äger rum, vi har en gedigen genomgång där vi går igenom precis alla detaljer. Efter detta kan ni luta er tillbaka och tryggt låta mig sköta koordineringen inför er stora dag. Jag tar över kontakten med alla era leverantörer och säkerställer att de levererar det som utlovats i rätt tid. Jag finns på plats under hela er stora dag, hjälper er med allt som behövs och medlar mellan köket och övriga ansvariga, ofta en toastmaster. Exempel kan vara att se till att tekniken fungerar i vigsel och festlokal, att huvudrätten inte serveras mitt i ett tal, att hjälpa toastparet att höja stämningen osv. Jag ser helt enkelt till att allt flyter på och hanterar eventuella problem på ett smidigt sätt. 

Beroende på upplägg finns det också ofta möjlighet att jag hjälper er med vissa dekorationsuppdrag i fest eller vigsellokal.

Paket 4
HELKOORDINERING

Detta paket är perfekt för er som vill ha hjälp med stora delar av planeringen av ert bröllop, från start till mål


Paketet helkoordinering skräddarsys helt efter era önskemål, ni kanske vill hålla i vissa delar själva och släppa andra helt till mig – ni bestämmer. Vi har en inledande konsultation där ni förmedlar er vision av ert bröllop och sedan hjälper jag och leder er genom planeringen inför och under er stora dag. Jag presenterar upplägg och alternativ för er längs vägen och ni tar besluten, jag ser till att checklistorna bockas av och ni kan luta er tillbaka och bara hänga med på resan mot ert drömbröllop! 

Vi kommer att ha en tight dialog under hela er resa fram till bröllopet och det är viktigt för mig att ni känner att vi klickar, därför erbjuder jag alltid ett kostnadsfritt startmöte för att lära känna varandra och jag får en bild av hur jag kan hjälpa just er. När vi hittat det perfekta upplägget för er och ni känner er nöjda så skriver vi ett avtal och planeringen börjar.


Bröllopspaket

Prislista 

Bokar ni flera bröllopskonsultationer/paket erbjuds mängdrabatt.
Fram till sista februari 2024 har jag rabatterade priser på alla mina paket så passa på att boka redan nu!


Paket
Detta ingår
Pris (inkl. moms)
Uppstarten

Under ca två timmar går vi igenom, steg för steg, hur ni planerar ert drömbröllop. Ni får alla verktyg och material av mig som ni behöver i form av checklistor, prioriteringslista, budgetmall, mina tips, toastmasterguide, personlig moodboard och förslag på leverantörer som passar just er. Ni kan ställa alla frågor ni vill och behöver dessutom inte anteckna något under konsultationen, allt levereras till er efter mötet och materialet skräddarsys efter era önskemål.

5 000 SEK 

Just nu! 3 500 SEK 

Rådgivning längs vägen

Denna konsultation kan se väldigt olika ut beroende på vad ni behöver hjälp med och ni får välja helt vad ni vill använda konsultationen på två timmar till. Kanske har ni kört fast helt och behöver bolla med en bröllopsexpert för att komma på rätt spår igen? Jag hjälper er! Jag kan hjälpa till med det mesta och har erfarenhet av många typer av bröllop och event, stora som små, lyx som budget. 

2 900 SEK

Just nu! 2 000 SEK

Bröllopsveckan

Jag kommer in två veckor innan bröllopet äger rum, vi har en gedigen genomgång där vi går igenom precis alla detaljer. Efter detta kan ni luta er tillbaka och tryggt låta mig sköta koordineringen inför er stora dag. Jag tar över kontakten med alla era leverantörer och säkerställer att de levererar det som utlovats i rätt tid. Jag finns på plats under hela er stora dag, tar emot leverantörer, hjälper er med det sista fixet inför vigsel och fest, medlar och hjälper toastpar/hovmästare, löser problem som dyker upp på ett smidigt sätt osv.

25 000 SEK

Just nu! 20 000 SEK

Helkoordinering

Paketet helkoordinering skräddarsys helt efter era önskemål, ni kanske vill hålla i vissa delar själva och släppa andra helt till mig – ni bestämmer. Vi har en inledande konsultation där ni förmedlar er vision av ert bröllop och sedan hjälper jag och leder er genom planeringen inför och under er stora dag. Jag presenterar upplägg och alternativ för er längs vägen och ni tar besluten, jag ser till att checklistorna bockas av och ni kan luta er tillbaka och bara hänga med på resan mot ert drömbröllop! 

Pris på offert